L’article que us hem preparat avui té molts destinataris. Serà útil a aquelles persones que necessiten aportar moltes moltes calories a l’organisme (esportistes, persones en període de recuperació després d’una malaltia, nens en creixement, avis) i a l’inrevés també serà útil per a persones que han de controlar el seu pes, així sabran amb quins aliments s’ha de tenir especial cura.

alimentacion energética. Qué alimentos nos aportan más energia?La mel: Conté principalment sucres (glucosa i fructosa) i com a minerals el potasi i el fòsfor. Una cullerada es aporta unes 65 calories .Tot i ser un aliment amb alt índex glucèmic no ho és tant com el sucre blanc. Pels esportistes per exemple serà millor una torrada amb mel en l’esmorzar que fer servir el sucre blanc com a aport de calories.

Les pomes i les taronges : 100 gr aporten unes 50 calories aprox, provinents de 3 sucres (fructosa, glucosa i sacarosa). A més la poma ens dona també una bona quantitat de fibra , molt aconsellable pel nostre sistema digestiu i la taronja la vitamina C que necessitem pes refredats.

Els plàtans: 100gr representen unes 90 calories i una bona quantitat de magnesi. És un dels aliments preferits dels ciclistes quan necessiten un aport ràpid de calories i prevenir rampes a les cames.

Boniato. Aporta unes 90 calories per cada 100 gr. Un valor superior al de la patata. Trobem en ell midó, vitamines, fibres, i el seu gust dolç el deu a la fructosa, glucosa i sacarosa.

Salmó: 100 gr de salmó aporten 172 calories i 11 gr de greix. Aquest greix ens dona uns excel·lens greixos Omega 3 i vitamines del grup A, B i D.

Els ous. Un ou sencer ens aporta 80 calories, normalment els esportistes acostumen a prendre únicament la clara ja que és on es troben les proteïnes. S’hi troben també minerals com el fòsfor, el potasi i el magnesi. I com a vitamina principalment la B12.

Mongetes: 100gr aporten al voltant de 340 calories. Riques en potassi, calci y també fibra.

Ametlles: 100 gr representen unes 620 calories. Són doncs molt calòriques, aportant proteïnes i fibra. Iogurt: En aquest derivat làctic troben unes 62 calories per cada 100gr. Ric en calci.

Espinacs: Aquests llegums contenen 32 calories per cada 100 grams. Són molt riques en vitamina A, K, ferro i zinc.

La civada: És un cereal molt complet que aporta 367 calories per cada 100 gr. Rica en proteïnes i carbohidrats, aporta vitamina K, ferro, calci, fòsfor i zinc

Iogurt : Aquest derivat làctic aporta unes 62 calories per cada 100 gr. Ric en calci.

A nivell esportiu es recorre moltes vegades a suplements preparats específicament per a donar molt energia en poc espai físic i de temps de forma que ens ajudi en la cursa o entrenament que estiguem fent.

A Les Coses Bones trobaràs una amplia varietat d’aquests suplements esportius. Venda online

Les Coses Bones 

C/ Major 12 – Molins de Rei

93 680 11 94 – info@lescosesbones.com

Summary
Alimentació energètica. Els 12 aliments que ens donen més energia. A Les Coses Bones
Article Name
Alimentació energètica. Els 12 aliments que ens donen més energia. A Les Coses Bones
Description
En aquest article t'expliquem quins son els 12 aliments més energètics. Bo de saber per quan necessitem moltes calories i per quan que no.
Author
Les Coses Bones es una dietètica de Molins de Rei amb voluntat d'oferir un bon servei, bons productes i un preu ajustat. Intentem aconsellar com millorar la teva salut, no vendre un producte. Varem començar fa gairebé 10 anys i esperem ser-hi molts més. Salut.

T'ha agradat l'article! . Deixa'ns la teva opinió. / Te ha gustado el artículo? Danos tu opinión.