Publicat el Deixa un comentari

Aprimar. Un cas pràctic , el meu. 2ª sessió

La meva experiència per aprimar a Les Coses Bones.

Bé, ja han passat 15 dies des de la primera visita a Les Coses Bones i a la seva dietista per a perdre aquells quilets que em sobren.

Primer control per veure si poc a poc vaig aconseguint l’objectiu que m’he fixat.

Com han passat aquests primers 15 dies ?

Ja tenia clar que cambiar els hàbits de menjar no seria fàcil ni ràpid. Passar d’una alimentació en la que tot t’agrada a una alimentació en el que estàs més orientat cap a menjars que potser no t’agraden tant , a respectar unes pautes, no es preveia inmediat.

Què he fet bé Que he fet malament
–       He complert gairebé perfectament la pauta de 5 àpats al dia.-       He respectat el tipus d’aliments que em marcava la dieta.

–       He menjat variat , fruita, amanides, peix, carn, etc.

–       He fet esport.

–       No he picat entre menjars.

– Alguns dels berenars me’ls he saltat. 

I el que he fet malament , saltar-se alguns berenars, és important per que fer-ho fa que arribis al sopar amb més ansietat i gana. Això és el que em passava i el que feia que tingués més tendència a picar alguna cosa abans de sopar  i a menjar més postres.

Per tant està clar ¡! Aquesta segona quinzena a berenar alguna coseta, una fruita, una galeta amb fibra, ..

La balança . Éxit o fracàs.

Bé ¡! El resultat ha estat de 1, 6 kg menys, i el que és més important perduts per haver eliminat greixos. Què com ho sé això? Doncs perque la Irene m’ha fet la prova per veure la composició corporal ( líquid, masa muscular, greix ).

Ara estic en 90,4 kg ( recorda que sortia amb 92 kg ). O sigui de moment el Mètode Novaline funciona.

 I ara què ?

Doncs continuar. La Irene a partir del que li he anat explicat m’ha donat unes explicacions i consells per a evitar aquests excès de gana, per exemple berenar correctament, i m’ha preparat una nova pauta en la que incorporem una mica més de carn  ( que m’agrada més que el peix ).

També canviem el producte de dietética que era més saciant que cremador ( Saciadel ) per un que té més propietats cremadores de greixos ( Amidel ).

En 15 dies us explico de nou com ha anat i si segueixo reduint pes sense pasar gana i de forma saludable.

Xavier

T'ha agradat l'article! . Deixa'ns la teva opinió. / Te ha gustado el artículo? Danos tu opinión.