Tornada al treballAquí teniu uns consells perquè la tornada de les vacances no sigui tan dura:

Pels nens que tornen al cole, amb les noves activitats, el contacte amb altres nens,…Venen refredats, otitis, tos..Millor prevenir! Els podem ajudar amb el pròpolis, l’equinàcia o una gelea que els aporti les vitamines i l’energia que necessiten per afrontar aquests canvis.

Si algun nen li costa adaptar-se a l’escola (falta d’atenció, hiperactivitat, agressivitat,..) disposem d’un servei especialitzat per nens en edat escolar.

Pels que torneu a la feina amb uns quilets de més, no oblideu el nostre servei de dietista amb el nostre mètode Nova Line amb la garantia d’anys d’experiència i ara amb la promoció de 2 VISITES AL PREU D’UNA.  SETEMBRE: MESURES DE GREIX GRATUÏTES

Posa’t  en forma d’una manera sana i natural!

Pels que torneu desanimats per la rutina que us espera, també tenim remeis naturals com l’hipèric o la passiflora que us ajudaran a veure-ho tot més clar.

Pels que els canvis d’horari han provocat trastorns del son tenim la melatonina o compostos d’herbes que us ajudaran a regular la son en grans i petits.

Pels que teniu molèsties osees i musculars, el nostre servei de teràpia holística i reflexologia i massatge us pot anar molt bé. I si ho complementeu amb algun preparat  natural gaudireu d’un benestar general.

AQUESTA TORNADA APOSTA PER LES TERÀPIES NATURALS! EL TEU COS T’HO AGRAIRÀ!

Vine i t’assessorarem!

Les Coses Bones

c/ Major,12

Molins de Rei (Tel. 93 680 11 94)

Summary
Consells per una tornada al treball suau i saludable. Les Coses Bones
Article Name
Consells per una tornada al treball suau i saludable. Les Coses Bones
Description
En aquest article et donem alguns consells per a que el retorn al treball sigui més suau. Sempre seguint remeïs naturals.
Author
Les Coses Bones es una dietètica de Molins de Rei amb voluntat d'oferir un bon servei, bons productes i un preu ajustat. Intentem aconsellar com millorar la teva salut, no vendre un producte. Varem començar fa gairebé 10 anys i esperem ser-hi molts més. Salut.

T'ha agradat l'article! . Deixa'ns la teva opinió. / Te ha gustado el artículo? Danos tu opinión.