Gastricol és un antiàcid coadjuvant en els tractaments de la gastritis, úlcera gàstrica, úlcera duodenal, colitis i còlon irritable. Tonifica la mucosa gàstrica, augmenta la secreció del moc gàstric i disminueix la quantitat d’àcid clorhídric.

Ingredients: Lli, Anís, Agar-Agar, Regalèssia, Rave negre, Carxofa, Fonoll, Camamilla, Malvavisc, Genciana, Melissa, Ment, Ginebró.

Utilització: 1 o 2 dosis diluïdes en una tasseta d’aigua tèbia abans d’anar a dormir (agitar el flascó abans de les preses).

Presentació: Envàs 250 ml

Te’l recomanem perquè l’hem provat i va molt bé.

Les Coses Bones

C/ Major 12.  93 680 11 94

info@lescosesbones.com

http://www.facebook.com/LesCosesBones

http://www.twitter.com/lescosesbones

—————————–

Gastricol es un antiácido coadyuvante en los tratamientos de la gastritis, úlcera gástrica, úlcera duodenal, colitis y colon irritable. Tonifica la mucosa gástrica, aumenta la secreción del moco gástrico y disminuye la cantidad de ácido clorhídrico.

Ingredientes: Lino, Anís, Agar-Agar, Regaliz, Ruibarbo, Rábano negro, Alcachofa ,Hinojo, Manzanilla, Malvavisco, Gencian,a Melisa, Menta y Enebro.

Modo de empleo: 1 ó 2 dosis diluidas en una tacita de agua tibia antes de acostarse (agitar el frasco antes de las tomas).

Presentación: Envase 250 ml

Te lo recomendamos porque lo hemos probado.

Les Coses Bones

C/ Major 12.  93 680 11 94

info@lescosesbones.com

http://www.facebook.com/LesCosesBones

http://www.twitter.com/lescosesbones

Les Coses Bones es una dietètica de Molins de Rei amb voluntat d'oferir un bon servei, bons productes i un preu ajustat. Intentem aconsellar com millorar la teva salut, no vendre un producte. Varem començar fa gairebé 10 anys i esperem ser-hi molts més. Salut.

T'ha agradat l'article! . Deixa'ns la teva opinió. / Te ha gustado el artículo? Danos tu opinión.