Serveis holístics.

A Les Coses Bones tenim un ampli ventall de teràpies orientades a tractar diferents problemàtiques en nens i adults. Amb terapeutes especialitzats en cada sector.

Nuria terapeuta a Les Coses Bones de Molins de ReiLa nostra terapeuta la Núria, educadora social, naturòpata, quiromassatgista, reflexòloga, tècnica en reiki, está especialitzada en el tractament de trastorns de conducta en nens i adolescents ( dèficit d’atenció -tdah-, hiperactivitat, síndromes diversos de trastorn de conducta,…)

Ho complementa amb reforç escolar per donar als nens les tècniques que els hi manca per un bon rendiment escolar amb un seguiment i orientació familiar.

També s’encarrega del tractament de trastorns musculars i ossis (alliberament de tensió mandibular, drenatge limfàtic, quiromassatge amb làmpada de calor) i trastorns de tipus emocional (teràpia de flors de Bach, massatge bioenergètic).

Confia en nosaltres i demana’ns més informació a:

Les Coses Bones de Molins de Rei

C/ Major 12

93 680 11 94 – info@lescosesbones.com

Summary
Serveis holístics i teràpies naturals.
Service Type
Serveis holístics i teràpies naturals.
Provider Name
Les Coses Bones de Molins de Reu,
Area
Molins de Rei (Baix Llobregat) Barcelona
Description
Les Coses Bones de Molins de Rei t'ofereix diferents tipus de teràpies holístiques i naturals orientades a nens i nenes i a adults. Ansietat, transtorns d'alimentació, transtorns d'aprentatge, etc