Publicat el Deixa un comentari

Avui provem / Hoy probamos : Soya Mas de Novadiet

( a continuación en castellano )    Avui provem / Hoy probamos : Soya Mas de Novadiet

Imagen del producto que hemos probado Bebida de soja Soyamas de Novadiet en Les Coses BonesUna beguda de soja la podem prendre per diferents motius. Cadascú de nosaltres en podria dir algun i tots ells serien vàlid. Per exemple, hi ha qui diu que la pren perque no li agrada la llet o bé creu que aquesta està massa adulterada, hi ha qui la llet li senta malament a l’estòmag i és intolerant, hi ha qui li agrada més el gust de la soja o bé en pren pel seu contingut en isoflavones.

Que provem avui.

La beguda de soja que avui provem és diu Soya Mas i és de Nova diet. I és procedent de cultiu ecològic.

Es frequent que aquestes begudes s’enriqueixin amb algun tipus d’element beneficiòs pel cos, són els anomenats aliments funcionals, com per exemple calci.

Aquesta beguda de soja ens aportarà les proteines vegetals, d’alt valor biològic, de la soja , els àcids grassos omega 3-6-9 de l’oli de lli ecològic i els carbohidrats del xarop d’agave.

Al no portar lactosa ni proteines lácties és una beguda ideal pera persones intolerants alèrgiques a la llet, per a nens, adults i la tercera edat.

Com es presenta el producte ?

Es presenta en tetra bric de 1 litre.

La meva opinió.

De begudes de soja n’hi ha de diverses marques. Unes tenen un gust més intens, altres més aigualit, unes aporten calci, altre un altre mineral, etc.

Per mi es important destacar el bon gust de Soya Mas, us gust no empalagós ni massa dolç, amb una consistència molt agradable quan la beus.

Com ja he dit és molt digestiva, no provoca cap mal de panxa i la pots combinar al qualsevol altre producte con la xocolata en pols o un batut si fas esport.

A més quan la prens pots estar tranquil de no estar prenent pesticides ja que prové de cultiu ecològic.

Prova-la i segur que tornaràs a explicar-nos-ho. T’agradarà.

Les Coses Bones

C/ Major 12

Molins de Rei – 93 680 11 94

@lescosesbones – info@lescosesbones.com

http://www.lescosesbones.com

————

Una bebida de soja la podemos tomar por diferentes motivos . Cada uno de nosotros podría decir alguno y todos ellos serían válido. Por ejemplo , hay quien dice que la toma porque no le gusta la leche o bien cree que esta está demasiado adulterada , hay quien la leche le sienta mal al estómago y es intolerante , hay quien le gusta más el sabor de la soja o bien toma por su contenido en isoflavonas .

Que probamos hoy .

La bebida de soja que hoy probamos es llama Soya Mas y es de Nova diet . Y es procedente de cultivo ecológico .

Se frecuente que estas bebidas se enriquezcan con algún tipo de elemento beneficioso para el cuerpo , son los llamados alimentos funcionales , como por ejemplo calcio .

Esta bebida de soja nos aportará las proteínas vegetales , de alto valor biológico , de la soja , los ácidos grasos omega 3-6-9 del aceite de lino ecológico y los carbohidratos del jarabe de agave .

Al no llevar lactosa ni proteínas lácteas es una bebida ideal pera personas intolerantes alérgicas a la leche , para niños , adultos y la tercera edad.

¿Cómo se presenta el producto ?

Se presenta en tetra brik de 1 litro .

Mi opinión .

De bebidas de soja hay de varias marcas . Unas tienen un sabor más intenso , otras más aguado , unas aportan calcio , otras otro mineral , etc .

Para mí es importante destacar el buen gusto de Soya Mas os gusto no empalagoso ni demasiado dulce , con una consistencia muy agradable cuando la bebes.

Como ya he dicho es muy digestiva , no provoca ningún dolor de estómago y la puedes combinar a cualquier otro producto con el chocolate en polvo o un batido si haces deporte .

Además cuando la tomas puedes estar tranquilo de no estar tomando pesticidas ya que proviene de cultivo ecológico .

Pruébala y seguro que volverás a explicarnos lo . Te gustará .

Les Coses Bones

C/ Major 12

Molins de Rei – 93 680 11 94

@lescosesbones – info@lescosesbones.com

http://www.lescosesbones.com

T'ha agradat l'article! . Deixa'ns la teva opinió. / Te ha gustado el artículo? Danos tu opinión.