Publicat el Feu un comentari

L’ acne, com tractar-lo amb remeis naturals.

El tractament de l'acne a Les Coses Bones de Molins de ReiL’acne és una malaltia de la pell caracteritzada per una inflamació crònica de les glàndules sebàcies, especialment a la cara i a l’esquena.

La seva aparició es dona principalment en l’adolescència, afectant un 80% d’aquest grup. No obstant això també s’observen altres tipus d’acne que afecten a nadons o a persones adultes en contacte amb determinats productes (acné ocupacional), o a persones que prenen alguns medicaments que contenen corticoides orals (acne induït per fàrmacs).

L’acne és una malaltia que té implicacions en el vessant físic i en el vessant d’afectació psicològica i social. A les persones afectades, que treballen de cara al públic, pot arribar a causar-los problemes emocionals i incrementar indirectament el problema.

Com es manifesta l’acne?

Segons el tipus de lesions i la seva gravetat, l’acne es pot classificar en diversos graus: Acne lleu, moderat, sever i molt sever.

Aquestes lesions poden presentar inflamació o no, en el primer cas s’ha d’estar atent ja que per la seva evolució poden deixar cicatrius

En algunes ocasions l’acne es presenta acompanyat de febre i mal estat general i requereix tractament sistèmic.

Les lesions de l’acne es focalitzen a la cara (front, galtes i mentó), esquena, espatlles i regió preesternal, que són les zones seborreiques del cos.

Diagnòstic i tractament de l’acne

Es diagnostica de forma clínica a partir de les lesions existents. En les dones coincideix de vegades amb factors com la menstruació, caiguda de cabell o la seborrea.

L’acne es pot tractar des de la medicina natural de la següent forma :

Internament, el podem tractar amb oligoelements com el sofre (restringent per a la pell), amb substàncies com el llevat de cervesa (complement vitamínic i mineral, antiforúnculs, depuratiu), el germen de blat (ric en vitamina E, minerals i antioxidant).

Externament, veurem que millora molt amb l’aplicació d’àloe vera 100% pur. Aquest actua com a tractant de la inflamació.

És molt recomanable, aplicar mascaretes d’argila una vegada a la setmana.

També l’oli d’arbre de te, que desinfecta i actua com a restringent.

En aquesta linia la novetat es troba el producte de la imatge d’aquest post.

És un producte de molt fàcil aplicació, 100% natural, sense parabens i amb bons resultats.

Estem a la vostra disposició per qualsevol aclariment a Les Coses Bones.

Les Coses Bones

C/ Major 12.  93 680 11 94

info@lescosesbones.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.