Publicat el Feu un comentari

Alga slin. Dietètica per a aprimar.

Alga slin, dietètica per aprimarAconseguir el teu pes ideal no sempre és fàcil, per això és molt important assessorar-se bé, disposar de l’ajut d’un professional que et prepari una dieta ajustada a les teves necesitats reals.

Com a suport o complement a la dieta proposada pel dietista, aquest segurament t’aconsellerà diferents suplements que t’ajudaran en el teu objectiu. Per exemple pot recomanar-te un cremador de greixos, o un diurètic per reduir l’acumulació de líquids, o un drenant per eliminar toòxines acumulades,  o potser el producte que t’expliquem avui. Alga slin.
Alga slin s’utilitza com a teràpia antiobesitat. La part utilitzada és el tal·lus de l’alga , i és molt rica en principis actius: oligoelements i sals minerals: iode, potassi, brom, clor, magnesi, calci, ferro, sílice; manitol, principi amarg, vitamines i provitamines A i D, substància mucilaginosa: algina; glucosano soluble: laminarina.

L’abundància de sals minerals fa del fucus una planta remineralitzant. El iode li confereix acció estimulant tiroïdal, afavorint els processos catabòlics l’organisme, per la qual cosa s’usa en tractaments d’obesitat. Les sals potàssiques són diürètiques, ajudant per tant a l’eliminació de líquid retingut. El mucílag li atorga una activitat laxant lleugera i saciant. La laminarina exerceix una acció hipolipemiant, hipocolesterolemiant. Se’l considera depuratiu.

Les persones amb problemes de tiroides no poden pendre aquest producte i n’hauríem de buscar algun altre.

Com deiem al principi de l’article és important que estiguis ben assessorada/at per a arribar al teu objectiu i estar plenament content.

A Les Coses Bones de Molins de Rei et podem oferir el servei de dietista, amb la garantia del mètode Novaline, per si ho necessites.

T’esperem a :

Les Coses Bones

C/ Major 12 –  Molins de Rei

93 60 11 94  – www.lescosesbones.com

Nota : Preu de l’article 24,60 € a data 1 de febrer de 2016. Subjecte a possibles canvis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.