Publicat el Feu un comentari

Aliments antiinflamatoris i remeïs naturals.

alimentacio antiinflamatoria. Consells de Les coses bones de Molins de Reic

L’alimentació pot ajudar-nos a minimitzar una mica el problema de la inflamació de les nostres articulacions. Possiblement no farà miracles però serà una ajuda més, i sobretot natural, per a que ens sentim millor i no tinguem tanta dependència dels antiinflamatoris químics.

Els aliments que veurem tot seguit tenen com a característica principal l’alt contingut en antioxidants, que són els responsables de lluitar contra el dany cel·lular.

Per exemple :

* La col, el brócoli i en general els vegetals de fulla verda ( espinacs, bleda) contenen antioxidants, flavonides, carotenoides i vitamina C.

S’aconsella consumir-los preferentment crus i de temporada,  l’opció de prendre’ls en suc és una bona idea.

* El te verd es una bona font de nutrients i antioxidants al nostre organisme.

* L’all. És un aliment del qual se’n saben les propietats des de fa molts de temps. Es coneixen els seus efectes beneficiosos  antibacterials, antivirals, fungicides i antioxidants. Es creu que són els compostos amb contingut de sofre, que contenen els seus compostos, els que li donen part del seu efecte terapèutic.

* Fruits vermells. En general són important font d’antioxidants, igual que les mores blavesque tenen un alt índex antioxidant en comparació a altres fruits i vegetals.

Altres aliments com la llimona ( vitamina C), la pastanaga ( betacaroté), fruits secs (vitamina E)  són també molt importants per a l’aport d’antioxidants.

Remeïs naturals

Per l’inflamació de les articulacions tenim moltes alternatives naturals, productes que contenen harpagofit, glucosamina o cúrcuma que actuen com antiinflamatori.  Ho trobem en comprimits, en pols o en crema per aplicar externament.

Nova Diet ha tret al mercat recentment un producte pensat per protegir i desinflamar les articulacions, tenint en conte l’alleugerament del dolor. El producte en qüestió és diu COLAMAG CALMÁN i està compost per colàgen i magnesi que protegeix i repara l’articulació i cúrcuma i mangostan com a antiinflamatori i vitamina C per ajudar a assimilar més bé aquests components. El format és en pols. Es recomana una dosi diària.

Sempre recomanem que ens vinguis a visitar a Les Coses Bones perquè estudiem el teu cas particularment.

Més informació :

Exercici i alimentació per combatre la inflamació (En castellà).

T’esperem a

Les Coses Bones de Molins de Rei

C/ Major 12 

93 680 11 94 . Molins de Rei

www.lescosesbones.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.