Publicat el Deixa un comentari

ARTRINUTRIL COL·LÀGEN. Per protegir les teves articulacions. De Nutrisport.

Artinutril colageno en Les Coses Bones. Para tus articulaciones.ARTRINUTRIL COL·LÀGEN

El desgast causat per l’exercici en articulacions , tendons i lligaments és motiu en nombroses ocasions de patologies i dolors que acaben generant lesions cròniques . Per això és recomanable que els esportistes complementin la seva alimentació amb aliments que aportin col · lagen , una proteïna que si bé no és adequada per a la recuperació muscular … sí que és el component ideal per a la nutrició d’articulacions , tendons i lligaments .

Què és el col · lagen hidrolitzat ?

El col · lagen hidrolitzat és una forma de col · lagen que es caracteritza per posseir una estructura més senzilla que el col · lagen original , permetent un elevat % d’assimilació (superior al 90 segons els estudis ) i aconseguint una major efectivitat .

El col · lagen hidrolitzat ha demostrat ja un ampli historial clínic que avala els seus beneficis com a complement de la dieta , així com la seva manca generaria problemes articulars , tendinosos , lligamentosos i ossis , a més d’altres patologies a la pell …
Entre els beneficis més destacables del col · lagen hidrolitzat com a suplement remarquem l’enfortiment de cartílag , tendons i lligaments . Millora la salut òssia i afavoreix una bona salut de la pell , el cabell i les ungles .

Artrinutril Col · lagen combina els nutrients necessaris per enfortir articulacions , tendons i lligaments . El col · lagen hidrolitzat i l’aportació de glucosamina i condroitin sulfat ( ingredients que actuen directament en l’enfortiment muscular ) converteixen Artrinutril Col · lagen a la solució a tots aquells problemes que pateixen els esportistes a causa del desgast que pateixen les seves articulacions amb els entrenaments i les competicions .

A més , Artrinutril Col · lagen completa la seva fórmula amb vitamines i minerals que participen directament en l’esforç de la salut òssia i articular i milloren l’assimilació de la resta de nutrients .

Composició :

COMPOSICIÓ 14.5 g ( 1 dosi )
Col · lagen hidrolitzat 5 g
Sulfat de condroitina 500 mg
Sulfat de glucosamina 500 mg
VITAMINES 14.5 g ( 1 dosi ) MINERALS 14.5 g ( 1 dosi )
Betacarotè 400 mg
Vitamina D 1.25 mg (25 % * ) Calci 310 mg (39% * )
Vitamina E 3 mg (25 % * ) Magnesi 75 mg ( 25% * )
Vitamina C 20 mg (25 % * ) Zinc 2 mg (20 % * )
Vitamina B3 4 mg (25 % * ) Manganès 0.4 mg (20 % * )
Àcid fòlic 50 mg (25 % * ) Seleni 11 mg (20 % * )
Mode d’Ocupació:

Prendre 1 dosi al dia , durant 3 mesos . Descansar 2 i repetir . Com a tractament preventiu pot prendre diàriament , només els dies d’entrenament .

Presentació :

Pot de 450 grams .

Vine a Les Coses Bones per consultar qualsevol dubte .

Les Coses Bones

C / Major 12 – Molins de Rei

93 680 11 93 – @ lescosesbones

T'ha agradat l'article! . Deixa'ns la teva opinió. / Te ha gustado el artículo? Danos tu opinión.