Publicat el Feu un comentari

Avui provem / Hoy probamos : Stimulred Ener Shot de Nutrisport.

Stimulred shot a les coses noves de molins de reiAvui provem : Stimulred Ener Shot de Nutrisport.

Aquells esports que comporten una duració llarga , 4 hores o més , requereixen a vegades d’un “ extra” d’empenta, d’energia concentrada. És el cas del ciclisme, running, maratons i mitjes maratons, triatlons, caminades llargues, etc.

Que provem avui.

El producte jo he provat en aquest cas per donar-me més, com ho diria ?? , més impuls , més ganes , més capacitat de reacció ha estat Stimulred Ener Shot de Nutrisport.

En aquesta, i en altres ocasions, l’he fet servir per a les llargues sortides en bicicleta de carretera o de muntanya en que es prevuen duracions de 4 o 5 hores i presenten traçats que podem passar factura.

Com es presenta el producte ?

Es presenta en ampolles de 60 ml, per tant en format líquid.

La meva opinió.

Stimulred Ener Shot de Nutrisport porta ( no els cito tots ) :

  • guaranà : 800 mg
  • taurina : 750 mg
  • l- arginina : 500 mg
  • magnesi : 125 mg
  • Ginseng : 100 mg
  • Niacina . Vit B 16 mg
  • Vit B6 : 2,8 microgr.
  • Vit B12 : 2,5 microgr.

Amb el contingut de 60 ml poca degustació pots fer, però et diré que té un gust dolç i una mica àcid , semblant a aquella beguda “que dona ales “.

A tenir en compte que conté excitants , en concret 80 mg de cafeina i que això no el fa apte per persones sensibles a aquesta substància, però si no ho ets no t’has de preocupar per això perque l’efecte del producte el notes no de cop sinó al llarg de les 4 o 5 hores i quan acabes t’asseguro que no et queda ni rastre de nerviosisme !!

I la seva eficacia quina és? Funciona o no?

Jo el recomano , funciona, et dona aquella punta de “nervi” i de capacitat de reacció que necessites a mida que l’esforç va guanyant terreny. A més amb el magnesi que porta és un bon preventiu de problemes com les rampes.

En sortides curtes no tindria sentit donat que és un producte d’alliberació lenta , per aquests casos podríes recorre a altres producte amb efectes semblants però més immediats.

Recorda que sovint cansament físic i mental van molt units així que a vegades necessites de tota la teva capacitat i força mental per rendir al teu màxim.

Les Coses Bones

C/ Major 12

Molins de Rei – 93 680 11 94

@lescosesbones – info@lescosesbones.com

https://www.lescosesbones.com

———–

Hoy probamos : Stimulred Ener Shot de Nutrisport .

En aquellos deportes que conllevan una duración larga , 4 horas o más , requieren a veces de un “extra” de empuje , de energía concentrada . Es el caso del ciclismo , running , maratones y medias maratones , triatlones , caminatas largas, etc .

Que probamos hoy .

El producto yo he probado en este caso para darme más, como lo diría ? , Más impulso , más ganas , más capacidad de reacción ha sido Stimulred Ener Shot de Nutrisport .

En esta , y en otras ocasiones , lo he utilizado para las largas salidas en bicicleta de carretera o de montaña en que se prevuen duraciones de 4 o 5 horas y presentan trazados que podemos pasar factura .

¿Cómo se presenta el producto ?

Se presenta en botellas de 60 ml , por lo tanto en formato líquido .

Mi opinión .

Stimulred Ener Shot de Nutrisport puerta (no los cito todos ) :

– guaraná : 800 mg

– taurina : 750 mg

– l- arginina : 500 mg

– magnesio : 125 mg

– Ginseng : 100 mg

– Niacina. Vit B 16 mg

– Vit B6 : 2,8 microgr .

– Vit B12 : 2,5 microgr .

Con el contenido de 60 ml poca degustación puedes hacer , pero te diré que tiene un sabor dulce y un poco ácido , parecido a aquella bebida ” que da alas” .

A tener en cuenta que contiene excitantes , en concreto 80 mg de cafeína y que esto no lo hace apto para personas sensibles a esta sustancia , pero si no lo eres no debes preocuparte por ello porque el efecto del producto lo notas no de golpe sino a lo largo de las 4 o 5 horas y cuando terminas te aseguro que no te queda ni rastro de nerviosismo !

Y su eficacia cuál es? Funciona o no?

Yo lo recomiendo , funciona , te da esa punta de ” nervio ” y de capacidad de reacción que necesitas a medida que el esfuerzo va ganando terreno . Además con el magnesio que lleva es un buen preventivo de problemas como las rampas .

En salidas cortas no tendría sentido dado que es un producto de liberación lenta , para estos casos podrías recurre a otros producto con efectos parecidos pero más inmediatos .

Recuerda que a menudo cansancio físico y mental van muy unidos así que a veces necesitas de toda tu capacidad y fuerza mental para rendir a tu máximo .

Les Coses Bones

C/ Major 12

Molins de Rei – 93 680 11 94

@lescosesbones – info@lescosesbones.com

https://www.lescosesbones.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.