Site icon Les Coses Bones

Avui provem Colamag de Nova Diet. A Les Coses Bones

Avui provem : Colamag de Nova Diet.

La protecció de les nostres articulacions, el bon estat de tendons, lligaments, cartílegs ens preocupa, és normal. Ningú vol tenir dolor articular, inflamació , artrosi.

No tenim a dia avui remeis que garanteixin que conservarem sempre en bon estan les nostres articulacions, només tenim l’opció de cuidar-nos quan ja tenim el problema o bé aplicar la prevenció, anticipar-nos i guanyar temps.

 

Que provem avui.

El producte ara provem ha estat pensat per Nova Diet en aquesta línia de protecció de les articulacions. Es diu Colamag i com a components té ( no els cito tots ):

Com es presenta el producte ?

Es presenta en sobre, de fàcil dissolució. Un total de 20 sobres.

La meva opinió.

Com sempre dic en aquest tipus de producte en que la relació causa-efecte no és directe, és a dir en que no et trobaràs millor immediatament, ni al dia seguent ni al cap d’una setmana, cal tenir constància i confiança. El seu efecte és acumulatiu, el seu tractament és a mig termini i l’efecte de la vitamina C ( contribueix a la formació normal de colagen ) i del magnesi ( contribueix al manteniment dels ossos i dents, i al bon funcionament dels músculs ) acaba notant-se.

I la seva eficacia quina és? Funciona o no?

Té bon gust, es dissolt fàcilment, es digereix bé…. comencem bé. Una persona em deia que per a ell s’havia convertit en l’equivalent al seu primer café amb llet del dia.

Com amb moltes coses de la vida un bon producte sempre funciona i en aquest cas qui el fabrica ofereix una garantia .

Veuràs com poc a poc notes les teves articulacions més flexibles, més relaxades, més hidratades , la qual cosa comporta menys dolor.

Les Coses Bones

C/ Major 12

Molins de Rei – 93 680 11 94

https://www.lescosesbones.com

 

Exit mobile version