Publicat el Deixa un comentari

Comença la campanya ! Protegim la salut del nostres candidats amb remeïs naturals ! Comença la campanya.

Comença la campanya ! El #25N ja fa bullir l’olla, els candidats ja estan fent els primers actes.

Comencen els nervis, la inseguretat, els primers atacs d’odi i de pànic, l’insomni , la tristesa ….

Fent-nos receptors de la preocupació social que hem detectat sobre la seva salut, per a que estiguin ben forts i puguin seguir aportant-nos la seva “saviesa i dedicació”, a Les Coses Bones hem cregut que podem aconsellar-los i analitzant el seu dia a dia, dir-los quins remeïs naturals poden ajudar-los a sentir-se bé i assolir la Victòria Final !!

Anem a pams amb una breu i subjectiva anàlisi dels candidats, com els veiem en aquesta sortida electoral

Com veiem els candidats

Artur Mas : De posat seriós, madur, segur de si mateix però per dins no les deu de tenir totes.

Pere Navarro: Amb un aire d’estar perdut, fora de joc, obedient i disciplinat però intranquil, cohibit i preocupat.

Alicia Sánchez Camacho : Envalentonada, obedient, atrevida però rígida i intolerant.

Oriol Junqueras : Esperançat però prudent, confiat en el que diu però una mica amb manca de força.

Joan Herrera : Preocupat pels problemes socials que tenim, concentrat, responsable i fidel al seus ideals, però sembla trist.

Que els recomanem en aquest inici de campanya electoral

Artur Mas : Benvolgut, està vostè fort i es nota però en plena ofensiva del PP, dubtes d’Europa de si ens deixaran o no entrar com a estat independent, i un soci poc favorable i receptiu li caldria un bon “estabilitzador” de l’ànim, alguna cosa que el permetés estar seré durant el dia i descansar bé a la nit.

Proposta : Et recomanem algun dels productes que combinen diferents plantes medicinals com la passiflora , la melisa o la valerian o també l’oligoelement magnesi. Aconseguiràs estar més tranquil i atent a tot el que passi durant la campanya.

Pere Navarro: Benvolgut, amb la pressió de la central de Madrid i de les diferents faccions adverses dins el partit no ho està passant bé. Cal algun remei que harmonitzi la seva ment.

Proposta : Ja sabem que aniràs amb poc temps però si et passessis per la botiga podríem preparar-te algunes flors de Bach que et permetran sentir-te en equilibri i no tenir tantes pors

Alicia Sánchez Camacho : Benvolguda, sap que és la punta de llança del seu partit en territori hostil, que té tot el seu recolçament i també el de la resta de l’Estat Espanyol per a que no triomfi l’opció sobiranista, però tanta intransigència i rigidesa es dolenta

Proposta : Ets una dona activa i ara encara més. Tanta tensió no pot ser bona. Passat per la botiga, deixa’t fer un massatge relaxant i parlarem de les flors de Bach per mantenir un millor equilibri, i ser més flexible.

Oriol Junqueras : Benvolgut, felicitats per la recent paternitat, tens el vent a favor però l’huracà Mas va per davant. Hem d’espavilar, ser més agosserats, agressius en el missatge. És el moment , vinga una empenta :

Proposta : pren una mica de gelea combinada amb ginseng i guaranà que la campanya ja requereix de molta energia però quan es té un fill encara necessites més.

Joan Herrera : Benvolgut, tu ets verd, volem dir que ets proper a les coses naturals. Això és bo i molt saludable però et manca superar una mica aquest ànim decaigut.

Proposta : Joan, pren hiperic per pujar aquest ánim. En càpsules o en extracte, el que prefereixis.

Us anirem avaluant al llarg de la campanya electoral, tranquils, vetllem per la vostra salut. Si teniu qualsevol dubte ens ho feu saber i amb molt de gust estarem per vosaltres.

Si noteu la manca d’algún candidat és degut a que no ha passat el nostre tall o que no té solució natural possible.

Òbviament aquests consells no substitueixen la necessària visita mèdica si es detecten problemes de salut, no dubteu en anar-hi.

I recordeu candidats, treballeu pel poble i és ell qui us paga o sigui que SALUT i SENY.

Les Coses Bones de Molins de Rei.

C/ Major 12.  93 680 11 94

info@lescosesbones.com

http://www.facebook.com/LesCosesBones

http://www.twitter.com/lescosesbones

T'ha agradat l'article! . Deixa'ns la teva opinió. / Te ha gustado el artículo? Danos tu opinión.