Site icon Les Coses Bones

Consells per a una tornada al treball suau….

Tornada al treballAquí teniu uns consells perquè la tornada de les vacances no sigui tan dura:

Pels nens que tornen al cole, amb les noves activitats, el contacte amb altres nens,…Venen refredats, otitis, tos..Millor prevenir! Els podem ajudar amb el pròpolis, l’equinàcia o una gelea que els aporti les vitamines i l’energia que necessiten per afrontar aquests canvis.

Si algun nen li costa adaptar-se a l’escola (falta d’atenció, hiperactivitat, agressivitat,..) disposem d’un servei especialitzat per nens en edat escolar.

Pels que torneu a la feina amb uns quilets de més, no oblideu el nostre servei de dietista amb el nostre mètode Nova Line amb la garantia d’anys d’experiència i ara amb la promoció de 2 VISITES AL PREU D’UNA.  SETEMBRE: MESURES DE GREIX GRATUÏTES

Posa’t  en forma d’una manera sana i natural!

Pels que torneu desanimats per la rutina que us espera, també tenim remeis naturals com l’hipèric o la passiflora que us ajudaran a veure-ho tot més clar.

Pels que els canvis d’horari han provocat trastorns del son tenim la melatonina o compostos d’herbes que us ajudaran a regular la son en grans i petits.

Pels que teniu molèsties osees i musculars, el nostre servei de teràpia holística i reflexologia i massatge us pot anar molt bé. I si ho complementeu amb algun preparat  natural gaudireu d’un benestar general.

AQUESTA TORNADA APOSTA PER LES TERÀPIES NATURALS! EL TEU COS T’HO AGRAIRÀ!

Vine i t’assessorarem!

Les Coses Bones

c/ Major,12

Molins de Rei (Tel. 93 680 11 94)

Exit mobile version