Consulta de psicologia 

Reserva la teva consulta de psicologia avui

Contacta ara mitjançant el formulari:

A Les Coses Bones, la Mercè, psicòloga clínica amb una especialització en Teràpia Breu i Estratègica t’ofereix els seus serveis de consulta de psicologia a Molins de Rei, per ajudar-te a superar els teus desafiaments emocionals i psicològics de manera eficaç i ràpida.
El seu objectiu com a psicòloga és proporcionar-te les eines i estratègies necessàries per afrontar els teus problemes i assolir una millora en la teva salut mental i qualitat de vida. Amb una orientació centrada en solucions, treballem junts per aconseguir canvis positius en el menor temps possible.

Consulta de psicologia, teràpia breu i estratègica a Les Coses Bones de Molins de Rei.

Quins tipus de consulta de psicologia oferim?

Especialització:
La seva àrea d’especialització en teràpia breu i estratègica significa que utilitza mètodes terapèutics que han demostrat ser eficaços en un termini més curt, sense perdre l’eficàcia. Això vol dir que pots veure resultats significatius en menys temps.

En quins casos et pot interessar?

Àrees d’Atenció:

Ansietat i Estrès: Oferim estratègies per afrontar l’ansietat i l’estres i millorar la teva capacitat de fer front a les situacions difícils.

Depressió: Treballem en superar la depressió i recuperar la teva alegria de viure.

Relacions: T’oferim eines per millorar les teves relacions personals i de parella.

Autoestima: Treballem en la construcció d’una autoestima saludable i enfortir la teva confiança en tu mateix/a.

Superació d’Obstacles: T’ajudem a superar obstacles personals i professionals que puguin estar limitant la teva vida.

Metodologia:
Utilitzem un enfocament pràctic i basat en evidències, centrat en solucions. Aquest enfocament és col·laboratiu, on treballem junts per identificar i aconseguir els teus objectius terapèutics.

Contacta amb nosaltres:
Si estàs buscant un enfocament terapèutic eficaç i ràpid, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per ajudar-te a transformar la teva vida i gaudir d’un benestar emocional. La consulta de psicologia de Les Coses Bones de Molins de Rei et sorprendrà.

Informació de Contacte:

93 680 11 94
merce@lescosesbones.com
c/Major, 12 Molins de Rei

Estarem encantats d’ajudar-te en el teu viatge cap al benestar emocional i la superació dels teus desafiaments. No dubtis a contactar-nos per a tenir més informació o per concertar una cita. Estem aquí per ajudar-te a viure una vida més saludable i feliç.