Control de pes amb auriculoteràpia làser 

Contacta ara mitjançant el formulari:

Control de pes amb auriculoteràpia làser Dietaactiva a les Coses Bones de Molins de Rei

Amb el servei de Coaching Nutricional, amb auriculoteràpia làser, a Les Coses Bones estem fent una revolució en la forma en què et relaciones amb la teva salut i el teu pes.

El nostre servei de Coaching Nutricional amb auriculoteràpia làser, liderat per la Dolors, t’ofereix una oportunitat única de superar les velles i avorrides dietes. Aconseguir els teus objectius de pes d’una manera que sigui eficaç i satisfactòria. 

Has passat per la frustració de les dietes que són difícils de seguir i que semblen destinades a l’error? la Dolors té la resposta que has estat buscant. Mitjançant l’ús de l’auriculoteràpia làser i el seu assessorament nutricional expert, podràs aconseguir un canvi real en la teva salut i benestar. 

Què és l’auriculoteràpia làser?

L’auriculoteràpia làser és una tècnica avançada que s’adreça als punts d’acupressió a les teves orelles per activar el teu metabolisme i reduir la gana. Això significa que no hauràs de lluitar contra la gana ni renunciar a molts dels aliments que t’agraden. És una revolució en la forma com penses sobre les dietes. 

Beneficis de l’auriculoteràpia làser per al control de pes

Amb l‘assessorament nutricional expert de la Dolors, aprendràs a fer eleccions alimentàries saludables i sostenibles que et portaran a una vida més llarga i més plena. Ja no et sentiràs atrapat en un cicle de restricció i recerca de resultats ràpids, que et guiaran cap a una transformació real i duradora. 

Les Coses Bones està aquí per ser el teu suport en aquesta revolució cap a una vida més saludable i feliç. Estem compromesos a ajudar-te a superar les limitacions de les antigues dietes i aconseguir els canvis que sempre has desitjat en relació al teu pes. 

Si estàs preparat per deixar enrere les velles maneres d’entendre les dietes i vols experimentar una transformació real en la teva salut, contacta amb nosaltres per aconseguir una sessió de control de pes amb auriculoteràpia làser, amb la Dolors . El teu futur més saludable t’espera i estem aquí per fer-lo realitat. 

A Les Coses Bones, creiem que la salut i el benestar poden ser satisfactoris i eficaços. Deixa’ns mostrar-te com. 

Les Coses Bones de Molins de Rei

C/ Major 12

93 680 11 94 – info@lescosesbones.com