Coaching nutricional amb auricoloteràpia làser

Contacta ara mitjançant el formulari:

Dietaactiva amb auriculoteràpia a les Coses Bones de Molins de Rei. servei de Coaching Nutricional, amb auriculoteràpia làser

Amb el servei de Coaching Nutricional, amb auriculoteràpia làser, a Les Coses Bones estem fent una revolució en la forma en què et relaciones amb la teva salut i el teu pes.

El nostre servei de Coaching Nutricional amb auriculoteràpia làser, liderat per la Dolors, t’ofereix una oportunitat única de superar les velles i avorrides dietes. Aconseguir els teus objectius de pes d’una manera que sigui eficaç i satisfactòria. 

Has passat per la frustració de les dietes que són difícils de seguir i que semblen destinades a l’error? la Dolors té la resposta que has estat buscant. Mitjançant l’ús de l’auriculoteràpia làser i el seu assessorament nutricional expert, podràs aconseguir un canvi real en la teva salut i benestar. 

L’auriculoteràpia làser és una tècnica avançada que s’adreça als punts d’acupressió a les teves orelles per activar el teu metabolisme i reduir la gana. Això significa que no hauràs de lluitar contra la gana ni renunciar a molts dels aliments que t’agraden. És una revolució en la forma com penses sobre les dietes. 

Amb l‘assessorament nutricional expert de la Dolors, aprendràs a fer eleccions alimentàries saludables i sostenibles que et portaran a una vida més llarga i més plena. Ja no et sentiràs atrapat en un cicle de restricció i recerca de resultats ràpids, que et guiaran cap a una transformació real i duradora. 

Les Coses Bones està aquí per ser el teu suport en aquesta revolució cap a una vida més saludable i feliç. Estem compromesos a ajudar-te a superar les limitacions de les antigues dietes i aconseguir els canvis que sempre has desitjat en relació al teu pes. 

Si estàs preparat per deixar enrere les velles maneres d’entendre les dietes i vols experimentar una transformació real en la teva salut, contacta amb nosaltres per aconseguir una sessió amb la Dolors i el Coaching Nutricional, amb auriculoteràpia làser,. El teu futur més saludable t’espera i estem aquí per fer-lo realitat. 

A Les Coses Bones, creiem que la salut i el benestar poden ser satisfactoris i eficaços. Deixa’ns mostrar-te com. 

Les Coses Bones de Molins de Rei

C/ Major 12

93 680 11 94 – info@lescosesbones.com