Publicat el Feu un comentari

Un día más de Mitch Albom. Un llibre d’autoajuda.

(a continuación en castellano)

Charles Chick Benetto està apunt de suïcidar-se per que es sent al límit d’una vida que no li aporta gratificacions, quan té un accident. I és en aquell moment entre la vida i la mort quan comparteix amb la seva mare, morta fa ja anys, un dia, en el que veu tot el que ha fet per ell i totes les vegades que ell no va fer costat a la seva mare.

Té l’oportunitat d’entendre la història de la seva família, el seu pare que els va deixar, els sacrificis que va haver de fer la seva mare i el seu amor incondicional.

Una història commovedora de reconciliació entre mare i fill.

Us la recomano, per que us omplirà el cor d’amor i tendresa.

És important que expressem el nostres sentiments quan els sentin, que no els deixem tancats dins. Per que moltes vegades els esdeveniment fan que perdem l’oportunitat de manifestar l’amor, l’ira… i això ens fa mal.

Sovint hi ha molt poca comunicació entre les persones. Si parléssim més entre nosaltres, si dediquéssim un temps a conversar, i a interioritzar els nostres sentiments, segurament estaríem millor i no tindríem tantes malalties psicosomàtiques.

Cal que busquem la pau en nosaltres i amb els que ens envolten. Cal que fomentem la comprensió, l’amor, la paciència.

Si tens un pare, una mare, un marit, uns fills als que fa temps que no expresses la teva estima, fes-ho ara i ja veuràs com quelcom dins teu canvia i també dins dels teus éssers estimats.

No esperis a tenir una segona oportunitat com el Charles Chick, per que potser aquesta no arribi mai.

Les Coses Bones

C/ Major 12.  93 680 11 94

info@lescosesbones.com

http://www.facebook.com/LesCosesBones

http://www.twitter.com/lescosesbones

……………….

Charles Chick Benetto está apunto de suicidarse por que se siente al límite de una vida que no le aporta gratificaciones, cuando tiene un accidente. Y es en aquel momento entre la vida y la muerte cuando comparte con su madre, muerte hace ya años, un día, en el que ve todo lo que ha hecho para él y todas las veces que él no apoyó a su madre.

Tiene la oportunidad de entender la historia de su familia, su padre que los dejó, los sacrificios que tuvo que hacer su madre y su amor incondicional.

Una historia conmovedora de reconciliación entre madre e hijo.

Os la recomiendo, por que os llenará el corazón de amor y ternura.

Es importante que expresemos nuestros sentimientos cuando los sintamos, que no los dejemos cerrados dentro de nosotros. Por que muchas veces los acontecimiento hacen que perdamos la oportunidad de manifestar el amor, la ira… y eso nos hace mal.

A menudo hay muy poca comunicación entre las personas. Si habláramos más entre nosotros, si dedicáramos un tiempo a conversar, y a interiorizar nuestros sentimientos, seguramente estaríamos mejor y no tendríamos tantas enfermedades psicosomáticas.

Debemos de buscar la paz en nosotros y con los que nos rodean. Debemos fomentar la comprensión, el amor, la paciencia.

Si tienes un padre, una madre, un marido, unos hijos a los que hace tiempo que no expresas tu estima, hazlo ahora y ya verás como algo dentro de ti cambia y también dentro de tus seres amados.

No esperes a tener una segunda oportunidad como Charles Chick, por que quizás ésta no llegue nunca.

Les Coses Bones

C/ Major 12.  93 680 11 94

info@lescosesbones.com

http://www.facebook.com/LesCosesBones

http://www.twitter.com/lescosesbones

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.