Publicat el Feu un comentari

Com dur a terme una bona depuració hepàtica.

Com dur a terme una bona depuració hepàtica. Consells de Les Coses Bones de Molins de Rei.L’exposició als tòxics ja forma part de la nostra vida i, encara que ho assumim amb normalitat, el nostre organisme es ressent a aquesta forma acumulativa d’agressió a la que anomenem intoxicació. Aquest és un dels motius pels quals és recomanable realitzar una depuració hepàtica.

El contrari a la intoxicació és la detoxicació:

Aquesta és ajuda a les funcions del nostre organisme perquè faci el treball natural d’eliminar els tòxics que acumulem quan respirem, mengem i bevem.

Depuratiu-Mech, perquè està compost de plantes amargues, és una perfecte ajuda als òrgans com el fetge, intestins, ronyó i pell que són els principals òrgans responsables de la depuració hepàtica o detoxificació.

Aquest depuratiu té plantes com la quina, l’espirulina (alga), bardana, riubardo, dent de lleó, carxofa, genciana, marrubio, rave negre, cua de cavall i regalèssia.

La sinergia o acció combinada de totes aquestes plantes medicinals afavoreix en primer lloc la depuració de fetge i ronyons i després, gràcies a les seves propietats diürètiques, l’eliminació dels residus.

En moments de l’any com el que estem ara, en el qual potser estem plantejant o iniciant un règim per perdre pes és molt interessant que facis una bona depuració .

Si tens qualsevol dubte ja saps que estem a la teva disposició.

Les Coses Bones de Molins de Rei.

C/ Major 12 Molins de Rei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.