Site icon Les Coses Bones

Com dur a terme una bona depuració hepàtica.

L’exposició als tòxics ja forma part de la nostra vida i, encara que ho assumim amb normalitat, el nostre organisme es ressent a aquesta forma acumulativa d’agressió a la que anomenem intoxicació. Aquest és un dels motius pels quals és recomanable realitzar una depuració hepàtica.

El contrari a la intoxicació és la detoxicació:

Aquesta és ajuda a les funcions del nostre organisme perquè faci el treball natural d’eliminar els tòxics que acumulem quan respirem, mengem i bevem.

Depuratiu-Mech, perquè està compost de plantes amargues, és una perfecte ajuda als òrgans com el fetge, intestins, ronyó i pell que són els principals òrgans responsables de la depuració hepàtica o detoxificació.

Aquest depuratiu té plantes com la quina, l’espirulina (alga), bardana, riubardo, dent de lleó, carxofa, genciana, marrubio, rave negre, cua de cavall i regalèssia.

La sinergia o acció combinada de totes aquestes plantes medicinals afavoreix en primer lloc la depuració de fetge i ronyons i després, gràcies a les seves propietats diürètiques, l’eliminació dels residus.

En moments de l’any com el que estem ara, en el qual potser estem plantejant o iniciant un règim per perdre pes és molt interessant que facis una bona depuració .

Si tens qualsevol dubte ja saps que estem a la teva disposició.

Les Coses Bones de Molins de Rei.

C/ Major 12 Molins de Rei

Exit mobile version