Publicat el Feu un comentari

El misterio de las coincidencias. Una aventura guiada por la sincronicidad

(a continuación en castellano)

El psicòleg Carl Gustav Jung definia la sincronicitat com una coincidència amb significat per a la persona que la viu.

Aquest relat és, en una primera lectura, una història d’aventures reals viscudes pel protagonista. A partir de l’adquisició d’uns “dorjes” tibetans, una sèrie de presumptes casualitats portaran a l’autor a un viatge a l’Índia, als Estats Units i al Perú a la recerca de l’origen d’aquests objectes rituals, del seu passat i d’una reflexió sobre l’existència d’una intel·ligència superior que organitza l’univers.

Però el llibre té altres nivells de lectura. És també un compendi de “perles” filosòfiques sobre sentiments com l’amor, la compassió o l’existència de Déu. I també un tractat científic sobre les matèries que poden arribar a unir el món material amb l’espiritual, com la física quàntica, concloent amb les 7 lleis de la sincronicitat i uns diagrames de flux de l’energia de l’ànima per a l’evolució espiritual. Fins i tot la bibliografia és interessant, ja que es converteix en una relació de lectura recomanada.
Si en les Nou Revelacions de James Redfield ens iniciàvem en el món de la sincronicitat des d’un punt de vista conceptual a “El misteri de les coincidències” s’enfoca l’assumpte de manera més científica, ajudant-nos així a comprendre i assumir que més enllà del nostre escepticisme hi ha una base sobre la qual se sostenen aquests temes.
És, sens dubte, un llibre que ha de recomanar-se i deixar-se, però sempre sota la condició que sigui tornat, doncs una relectura futura pot aportar noves visions no descobertes anteriorment.

El trobaràs a Les Coses Bones:

Les Coses Bones

C/ Major 12.  93 680 11 94

info@lescosesbones.com

http://www.facebook.com/LesCosesBones

http://www.twitter.com/lescosesbones

………………….

El psicólogo Carl Gustav Jung definía la sincronicidad como una coincidencia con significado para la persona que la vive.

Este relato es, en una primera lectura, una historia de aventuras reales vividas por el protagonista. A partir de la adquisición de unos “dorjes” tibetanos, una serie de presuntas casualidades llevaran al autor a un viaje a la India, a Estados Unidos y al Perú en busca del origen de estos objetos rituales, de su pasado y de una reflexión sobre la existencia de una inteligencia superior que organiza el universo.

Pero el libro tienes otros niveles de lectura. Es también un compendio de “perlas” filosóficas sobre sentimientos como el amor, la compasión o la existencia de Dios. Y también un tratado científico sobre las materias que pueden llegar a unir el mundo material con el espiritual, como la física cuántica, concluyendo con las 7 leyes de la sincronicidad y unos diagramas de flujo de la energía del alma para la evolución espiritual. Incluso la bibliografía es interesante, pues se convierte en una relación de lectura recomendada.

Si en las Nueve Revelaciones de James Redfield nos iniciábamos en el mundo de la sincronicidad desde un punto de vista conceptual en El misterio de las coincidencias se enfoca el asunto de manera más científica, ayudándonos así a comprender y asumir que más allá de nuestro escepticismo hay una base sobre la que se sustentan estos temas.

Es, sin duda, un libro que debe recomendarse y dejarse, pero siempre bajo la condición de que sea devuelto, pues una relectura futura puede aportar nuevas visiones no descubiertas anteriormente.

Lo encontraras en Les Coses Bones:

Les Coses Bones

C/ Major 12.  93 680 11 94

info@lescosesbones.com

http://www.facebook.com/LesCosesBones

http://www.twitter.com/lescosesbones

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.