Site icon Les Coses Bones

Els refredats. Remeïs naturals / Los resfriados. Con remedios naturales

(a continuación en castellano)

Hi ha moltes herbes que ens ajuden a combatre el refredat de forma natural. Actuen millorant els símptomes desagradables dels refredats i ajuden a fer-nos sentir millor, deixant que el refredat surti i no degeneri en altres infeccions.

El pròpolis, és un antibiòtic natural que resulta molt útil per combatre la infecció (mal de coll, afonia, mucositat, sinusitis).

El llantén conté uns mucílags que fluïdifiquen la mucositat, ajudant a eliminar-la de les vies respiratòries baixes (pit) com la de les altes (nas), facilitant una millor respiració.

Si el refredat apareix en alguna persona asmàtica ens pot anar molt bé una infusió de til•la i valeriana, ja que les dues contenen substàncies antiespasmòdiques, relaxants musculars i sedants, que poden retornar la respiració normal.
Quan un dels símptomes és la tos, ens pot resultar molt útil una infusió de farigola i malva.

Aquestes plantes tenen propietats antitusígenes i expectorants. I la farigola a més a més, és balsàmica i antisèptica. Aquesta infusió es pot combinar amb el gran rei dels refredats: el pròpolis.

Quan estem refredats les defenses del nostre organisme baixen de forma espectacular, per la qual cosa estem exposats a tornar a recaure o no acabar de fer net. Es per això, tant important prendre equinàcea, que activarà el nostre sistema immunològic.

L’equinàcea té propietats immunoestimulants i s’ha comprovat que augmenta la producció d’anticossos i l’activitat de la immunitat cel•lular.

I per acabar de combatre aquest estat de d’aixafament que et deixa el refredat, res millor que una dosi de gelea.
Seguint aquests consells hauràs tractat el refredat de manera natural, sense patir cap efecte secundari.

Les Coses Bones

C/ Major 12.  93 680 11 94

info@lescosesbones.com

http://www.facebook.com/LesCosesBones

http://www.twitter.com/lescosesbones

………………….

Existen muchas hierbas que nos ayudan a combatir el resfriado de forma natural. Actúan mejorando los síntomas desagradables del resfriado y ayudan a que nos sintamos mejor, dejando que el resfriado se manifieste y no degenere en otras infecciones.

El propóleo, es un antibiótico natural que resulta muy útil para combatir la infección (dolor de cuello, afonía, mucosidad, sinusitis).

El llantén contiene unos mucílagos que fluidifican la mucosidad, ayudando a eliminarla de las vías respiratorias bajas (pecho) así como de las altas (nariz), facilitando una mejor respiración.

Si el resfriado aparece en alguna persona asmática nos puede ayudar mucho una infusión de tila y valeriana ya que ambas contienen substancias antiespasmódicas, relajantes musculares y sedantes, que pueden devolvernos la respiración normal.

Cuando uno de los síntomas es la tos, nos puede ser muy útil una infusión de tomillo y malva. Estas plantas tienen propiedades antitusígenas y expectorantes. Y el tomillo es además balsámica y antiséptica. Esta infusión se puede combinar con el gran rey de los resfriados: el propóleo.

Cuando nos resfriamos las defensas de nuestro organismo bajan de forma espectacular exponiéndonos a recaer a la mínima. Por este motivo es tan importante tomar equinacea, que activará nuestro sistema inmunológico.

La equinacea tiene propiedades inmunoestimulantes y se ha comprobado que aumenta la producción de anticuerpos y la actividad de la inmunidad celular.

Y para combatir definitivamente el estado de cansancio que nos deja el resfriado nada mejor que una dosis de jalea.

Siguiendo estos consejos trataras el resfriado de forma natural, sin sufrir ningún efecto secundario.

Les Coses Bones

C/ Major 12.  93 680 11 94

info@lescosesbones.com

http://www.facebook.com/LesCosesBones

http://www.twitter.com/lescosesbones

Exit mobile version