Site icon Les Coses Bones

Les 10 principals propietats de la civada.

Les 10 principals propietats de la civada. A Les Coses Bones deMolins de ReiLa civada és un cereal important en la nostra alimentació, encara que de vegades no oblidem una mica d’ell.

Avui et parlarem d’algunes de les seves 10 propietats més destacades i de com pots trobar a Les Coses Bones.

Doncs vinga, anem a això!

Efecte antioxidant: Ja saps que els radicals lliures presents en el nostre organisme a causa de la contaminació ambiental, la mala qualitat de l’alimentació, etc ens perjudiquen i per això has de combatre’ls. La civada t’aporta antioxidants que neutralitzessin aquests radicals millorant la teva salut.

Agilitat mental: Amb la civada es reforça el sistema nerviós, millorant les funcions neurològiques.

Control de la diabetis: La civada afavoreix una millor digestió dels carbohidrats. Amb aquesta acció s’aconsegueix que els sucres ingerits no provoquin un pic del nivell de sucre en sang.

Control del colesterol: El Beta-glucans presents en la civada són una fibra que controlarà els nivells de colesterol que tinguis.

Sistema immunològic: En general durant tot l’any però especialment a la tardor i hivern ens ajuda a reforçar el nostre sistema inmunològic. Amb això tindrem un organisme ben preparat i resistent davant refredats, grip, tos, etc., etc.

Cor: Els lignans que conté la civada prevenen de l’acumulació de residus a les nostres venes, la temuda arteriosclerosi. I amb un bon sistema de reg sanguini nostre cor viurà més i millor.

Reducció de la hipertensió: Lligat amb el punt anterior, la civada ajuda a controlar la tensió arterial.

Anti cancerigen: Hi ha estudis que indiquen propietats de la civada a l’hora de prevenir l’aparició de tumors.

 Control de pes. No és que la civada s’aprimi, no té propietats miraculoses en aquest sentit sinó que al contenir una elevada quantitat de fibra notaràs un efecte saciant que t’ajudarà a controlar la gana.

Qualitat de la pell. La civada incideix en el nivell de greix en la teva pell, col·laborant amb el seu efecte astrigente a regular ia millorar l’aspecte de la teva pell.

La civada a Les Coses Bones

Si ets esportista t’agradarà provar un producte que t’aportarà energia, carbohidrats i proteïnes perquè puguis realitzar la teva pràctica esportiva amb garanties d’èxit.

8-am-Oats-protein

Es diu 08:00 Oats and Protein i es pren preferentment com esmorzar.

T’agradarà el seu sabor, la seva textura i veuràs com agrairàs la seva aportació de calories.

També trobaràs la civada en flocs per exemple.

Vine a t’expliquem molt més!

Les Coses Bones

C / Major 12 – Molins de Rei

93 680 11 94 – www.lescosesbones.com

Més informació a : La wikipèdia i a la web delDr Miquel Masgrau

Exit mobile version