Publicat el Feu un comentari

Les teràpies alternatives o naturals, què són?. A Les Coses Bones.

Terapias naturales en Les Coses Bones de Molins de Reii. Masajes, reiki, reflexologia,  shiatsu

Sota aquest nom s’agrupen aquelles teràpies o tractaments naturals que complementen o substitueixen la medicina al·lopàtica o convencional, aplicant processos de diagnòstic i terapèutics propis.

Entre aquestes teràpies naturals podem citar, entre d’altres, la naturopatia, el xiatsu, la reflexologia podal o el quiromassatge.

La naturopatia persegueix l’atenció a les persones de manera integral, per a ajudar a equilibrar, restaurar o harmonitzar la seva salut. Emprant estímuls o agents naturals que actuen en la mateixa línia que ho faria la pròpia forma de ser de la persona.

El xiatsu, la reflexologia podal o el quiromassatge s’inclouen en el grup de teràpies manuals ja que utilitzen les mans per a ajudar a millorar l’estat de salut i el benestar. El xiatsu ( Shi = dit , atsu = pressió ) persegueix re-equilibrar el fluxe d’energia vital en nostre cos mitjançant el mètode de massatge per pressió a diferents parts del cos.

La reflexologia podal es basa en la pressió de les zones reflexes dels peus, en els quals es projecta tot l’organisme humà , l’estimulació d’aquests punts condueix al reequilibri, harmonització i millora d’aquells problemes de salut que presentem.

El quiromassatge és més global, el seu efecte es centre no necessàriament en l’estimulació de punts o zones específiques sinó en el treball sobre zones musculars més amplies.

Cap de les dues medicines té ni la garantia total de curació ni està exempte d’efectes secundaris, i per això en l’exercici de les teràpies naturals hem d’exigir també professionals preparats.

Vine a Les Coses Bones i t’informarem:

Les Coses Bones

C/ Major 12.  Molins de Rei 93 680 11 94

info@lescosesbones.com ; Les Coses Bones al Facebook ; Les Coses Bones al Twitter

Més informació : Xiatsu, medicina natural

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.