Reflexologia i flors de Bach.

Reflexologia i Flors de Bach a Les Coses Bones

Contacta ara mitjançant el formulari:

Nuria terapeuta a Les Coses Bones de Molins de Rei. reflexologia i Flors de BachA Les Coses Bones, creiem en la sanació integral, en el poder de la connexió entre el cos, la ment i l’ànima. El nostre servei de reflexologia i Flors de Bach a Molins de Rei, un tractament holístic, guiat per l’experiència de la Núria, està dissenyat per ajudar-te a descobrir un equilibri en la teva vida.

T’has sentit aclaparat per la pressió del dia a dia? Pateixes tensions físiques o emocionals que afecten el teu benestar? La Núria està aquí per guiar-te en un viatge d’autodescobriment i sanació que va destinat des dels més petits fins als adults. Amb un enfocament únic per a cada individu, els nostres tractaments holístics aborden una àmplia varietat de problemàtiques, oferint un alleujament del dolor.

Com és el servei holístic que t’oferim?

La Núria combina tècniques de massatge terapèutic, reflexologia podal, teràpia amb flors de Bach i massatge bioenergètic per abordar les teves necessitats específiques. Cada sessió és una experiència personalitzada que t’ajudarà a alliberar tensions, equilibrar les teves energies i restaurar l’harmonia en el teu cos i la teva ment.

 Ja sigui que necessitis alleujament de l’estrès, recuperació física o suport emocional, La Núria està compromesa a ser la teva guia en aquest viatge cap a la salut i l’equilibri.

https://youtu.be/oxRyGEPlFmo
La Mercè et presenta el servei de massatges, reflexologia podal i teràpies naturals que dirigeix la Núria.

Estàs llest per descobrir el potencial del teu ésser i experimentar una transformació real? Contacta amb nosaltres per programar la teva cita amb la Núria i donar el primer pas cap a una vida més equilibrada i saludable.

A Les Coses Bones, creiem en la sanació holística i estem aquí per ajudar-te a trobar el teu equilibri i benestar interior amb l’ajut de la reflexologia i Flors de Bach a Molins de Rei. El teu camí cap a una vida més saludable i harmoniosa comença aquí.

Confia en nosaltres i demana’ns més informació a:

Les Coses Bones de Molins de Rei

C/ Major 12

93 680 11 94 – merce@lescosesbones.com