Publicat el Feu un comentari

Alimentació sense gluten a Les Coses Bones.

Cada cop més es detecten més casos de intoleràncies, de tot tipus, alimentàries, respiratòries, de la pell, i cada cop més es coneix en detall el cas de malalties fins no fa massa poc conegudes, com la celiaquia.

La malaltia celíaca és la reacció, per predisposició genètica, a la ingesta del gluten, una proteïna present al blat, el sègol, l’ordi, la civada, l’espelta, el kamut i el triticale. Ingerir gluten provoca a les persones celíaques una lesió a les vellositats del budell prim que afecta la seva capacitat d’absorbir els nutrients dels aliments (proteïnes, carbohidrats, greixos, sals minerals i vitamines).

Fa no masses anys era difícil trobar en establiments d’alimentació productes destinats a les persones amb intolerància al gluten. Afortunadament això ha canviat i és més fàcil trobar-los, amb molta més varietat i preu més ajustat.

A Les Coses Bones, ja fa més de deu anys, que disposem d’una secció destinada a l’alimentació sense gluten. Amb marques com Schar, BiAglut, Organ, Adpan, entre d’altres.

Alguns dels productes que et podem oferir són els que veus a les imatges, pasta per fer una sopa boníssima, farina per fer pa, preparats per fer pastissos o madalenes !!

I sempre et podem portar allò que busques i no trobes en aquell moment.

IMG_20160118_122954 IMG_20160118_122910 IMG_20160118_122758

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T’esperem a Les Coses Bones de Molins de Rei

C/ Major 12 – Molins de Rei

93 680 11 94 – www.lescosesbones.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.