Publicat el Feu un comentari

Remeis naturals pels refredats / Remedios naturales para los resfriados

(a continuación en castellano)

La natura ens aporta una gran quantitat de remeis naturals que ens ajuda a recuperar-nos millor i més ràpidament en cas de patir un refredat.

Els refredats poden afectar de diferent manera al nostre organisme, a nivell pectoral, creant mucositat o tos, o a nivell de la faringe, irritant i inflamant les cordes vocals o bé provocant una amigdalitis o una faringitis.

En aquests casos serà possiblement aconsellable utilitzar plantes medicinals o remeis naturals amb propietats expectorants, antiinflamatòries i antisèptiques.

També poden provocar, en casos de bronquitis asmàtica, un increment de la sensació d’ofec.

Un refredat pot, encara que no necessariament, derivar en un estat gripal, amb la conseqüent febre i defalliment físic.

En aquests casos caldrà augmentar les nostres defenses per recuperar-nos abans i evitar recaigudes.

Us proposem per combatre els refredats i els ses efectes l’utilització de plantes medicinals, les quals ens poden aportar grans beneficis per la nostra salut. Aquestes les prendrem en infusió i també podem prendre-les en comprimits.

Alguns exemples de plantes medicinals molt útils en aquests casos són: eucaliptus, farigola, equinàcea, saúc, salze, malva, malvavisc, llanten.

Vine a Les Coses Bones (c/ Major, 12 de Molins de Rei) o envia’ns un correu electrònic (info@lescosesbones.com), t’informarem del que necessitis.

Les Coses Bones

C/ Major 12.  93 680 11 94

info@lescosesbones.com

http://www.facebook.com/LesCosesBones

http://www.twitter.com/lescosesbones

………………….

La naturaleza nos aporta una gran cantidad de remedios naturales que nos ayudan a recuperarnos mejor y más rápidamente en caso de sufrir un resfriado.

Los resfriados pueden afectar de diferente manera a nuestro organismo, algunas veces inciden a nivel pectoral, creando mucosidad o tos, otras veces inciden sobre el sistema buco-faríngeo, irritando e inflamando las cuerdas vocales o bien provocando una amigdalitis o una faringitis.

En estos casos será posiblemente aconsejable utilizar plantas medicinales o remedios naturales con propiedades expectorantes, antiinflamatorias y antisépticas.

También pueden provocar, en casos de bronquitis asmática, un incremento de la sensación de ahogo.

Un resfriado puede, aunque no necesariamente, derivar en un estado gripal, con la consiguiente presencia de fiebre y de decaimiento físico.

En estos casos hará falta aumentar nuestras defensas para recuperarnos antes y evitar recaidas.

Os proponemos para combatir los resfriados y sus efectos la utilización de plantas medicinales, las cuales en combinación nos aportan grandes beneficios. Estas las tomaremos en infusión y también podemos tomarlas en comprimidos.

Algunos ejemplos de plantas medicinales muy útiles en estos casos son : eucalipto, tomillo, equinacea, sauco, sauce, malva, malvavisco, llanten.

Pásate por Les Coses Bones o mándanos un mail (info@lescosesbones.com) y te informaremos sobre lo que necesitas.

Les Coses Bones

C/ Major 12.  93 680 11 94

info@lescosesbones.com

http://www.facebook.com/LesCosesBones

http://www.twitter.com/lescosesbones

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.